Strelsko vadbišče

Klubsko strelišče se nahaja na sončni jasi, nedaleč od športnega parka Podgorje. Dostop je mogoč tudi z avtomobilom. Da bodo strelci zaščiteni pred padavinami, smo člani društva poleg same ureditve poligona in okolice postavili tudi ličen lesen objekt, kjer je prostora za 6 strelskih mest. Strelišče je predvideno za uporabo ročnega orožja, kot so pištole in revolverji in ima mesto za tarče postavljene na oddaljenost 25 metrov. Tekmuje pa se lahko v preciznem streljanju, kot tudi v dinamičnih vsebinah, za ta namen, pa se poligon priredi tekmovalni progi. V načrtu je tudi postavitev dodatnega strelskega objekta, ki omogočal treninge in tekmovanja preciznega streljanja z MK puško na oddaljenosti 50m.

 

Strelišče je zgrajeno po vseh normativih in omogoča varno rokovanje z orožjem. Seveda pa je vsak strelec sam odgovoren za ravnanje s svojim orožjem. Velja pravilo:

NAJPREJ VARNOST!

 

Ob zaključku tekmovanja lahko organiziramo zakusko v bližnjem športnem parku Podgorje, kjer mojster XX poskrbi za lačne in žejne tekmovalce in njihove spremljevalce.

 

 

strelisce

 

 

 

Še lokacija

 


View Strelišče Alfa pro in a larger map

Secured By miniOrange